Cautare

33633 de rezultate pentru "sunt un om liber" (4.01 secunde)
Potrivit acestor norme, persoanele care cresc pasari in gospodariile individuale au la dispozitie cinci ani pentru a transforma adapostul animalelor intr-un spatiu de crestere si hrana adecvat. Astfel, fermierii vor trebui sa asigure cel putin un cuibar la fiecare sapte gaini, arata Euro Newsletter.
Acestia au analizat daca se respecta prevederile codului muncii, dar si cele din contractul colectiv de munca.„S-a constatat ca angajatorul întocmeste foile de prezenta pentru toti salariatii, dar fara sa evidentieze orele lucrate suplimentar sau cele lucrate sâmbata, ore care nu sunt platite cu spor de 100 % din salariul de baza, conform contractului colectiv de munca, în cazul în care nu se realizeaza compensarea cu doua zile consecutive de timp liber„, a spus inspectorul-sef al ITM, Eugen Mitu.
exista oferte de 800-850 de lei pe tona plus TVA, care pot asigura un anumit grad de profitabilitate pentru detinatorii de stocuri de grau, dar creeaza presiune asupra sectorului de procesare (morarit-panificatie)".
Primaria Craiova vrea sa cheltuiasca un milion de euro, bani europeni, pentru refacerea teatrului de vara din Parcul "Nicolae Romanescu", constructie pe care arhitectul-sef al orasului ar desfiinta-o Forul legislativ local din Craiova a aprobat joi cererea de finantare a proiectului intitulat "Reabilitare teatru de vara din Parcul 'Nicolae Romanescu'".
Construit in etape, pe o suprafata de 35 hectare, complexul de entertainment Divertiland va avea, la finalizarea lucrarilor, un parc acvatic in aer liber, un parc de distractii in aer liber si un centru de divertisment familial acoperit, precum si un club wellness, cu centre dedicate activitatilor sportive si spa.
Tu in fata, lider - si liber, daca esti, ca daca nu esti liber, atunci esti doar impostor -, asumandu-ti opinia verticala si sustinandu-i la cote maxime pe cei care asteapta de la tine sa-i reprezinti ca lider de opinie.
In propunerea de buget pentru acest an insa, Primaria Capitalei a alocat un milion de lei pentru "Consultanta si studii Arena Bucurestilor". Este un prim pas spre realizarea proiectului de 50 milioane euro.
Ne vrem destepti cand noi suntem prosti, ne vrem culti cand noi sunt nestiutori, ne vrem interesanti cand noi suntem nebagati in seama. ... La liber, dragilor! ... Tehnologia este la liber pentru a ne da voie sa postam tot ce ne dorim pe pagina noastra.
Cantareata Lili Fedorca a ramas fara voce in urma unui concert sustinut in aer liber. E luna in care artistii sunt extrem de solicitati si pentru Lili e un real ghinion ca nu va putea sa onoreze contractele.
ArCuB transforma Piata George Enescu intr-o gradina muzicala Odata cu sosirea verii, manifestarile culturale vin mai aproape de publicul bucurestean si se prezinta nonconformist, in aer liber, in plin centru al Capitalei.
Colegul meu de generatie Tatulici, care s-a cam ofilit si el, nu pentru ca e nitel mai mare decat mine ca ani, ci pentru ca asa e el, cu o ofilire care, o vreme, i-a prins bine, aratandu-l modest si om de incredere, a aparut - spune el - la televizor dupa o lunga, lunga intrerupere.
Cele 6 lucrari, de la portret la compozitii istorice sau picturi in aer liber, inglobeaza toate genurile in care a excelat Nicolae Grigorescu de-a lungul fascinantei sale cariere; un Grigorescu constituie si astazi, alaturi de aur si diamante, un mijloc sigur de pastrare a valorii banilor in vremuri tulburi.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
in varsta de 45 ani prezinta simptome declansate de un proces de surmenaj intelectual survenit dupa solicitarea ochilor ore indelungate la calculator ;
Trebuie sa va organizati mai bine timpul liber pentru a va ocupa mai amanuntit de viata amoroasa care, in ultima vreme, va preocupa din ce in ce mai mult.
Va trebuie si un repaus pentru a stabili clar ce vreti in viitor. ... Eforturile dumneavoastra pentru a lamuri situatia nu sunt in zadar. Pastrati-va rabdarea si nu va dati frau liber tendintei native de a domina.
Potrivit datelor statistice eurostat, diferentele dintre indicatorii socio-economici intre mediul rural si urban (de la speranta de viata, calitatea vietii, ratele de saracie, etc.) sunt destul de mari.
Creativitatea si originalitatea sunt folosite la maxim, mai ales pentru a deveni mai competitivi in ochii celor din jur. ... Este posibil ca discutiile sa porneasca din cauza animalului de companie, care este intotdeauna un membru important in familie.
Recordul de participare redusa de pana acum era tot la un referendum, cel pentru schimbarea sistemul de vot din Romania, din 2007.
Mark Halett, un specialist in neurostiinte din cadrul National Institutes of Health (principala agentie de cercetare din cadrul Ministerului Sanatatii din SUA), afirma ca majoritatea oamenilor gasesc dificil de acceptat faptul ca liberul arbitru nu exista din cauza unei erori conceptuale:
google-analytics.com